Неділя, 5.5.2024
Вітаю Вас Гість • Реєстрація • Вхід
Головна » 2014 » Квітень » 25 » Виточуємо молоток
11:21
Виточуємо молоток

    Для виготовлення кухонного молотка для відбиття м'яса підійдуть заготовки з твердих порід деревини. Даний виріб складається з двох деталей 1-бойок і 2-ручка. Ці дві деталі виточені на токарному верстаті по дереву по зазначених на кресленні розмірах. Виточені деталі зачищають і з'єднують на клею .

Завантажити

формат: DOCX

розмір архіву: 120 KB

Переглядів: 625 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]